Rezerva acum

Harta

1 EURO : 4.4362 RON

MENIU SAPTAMANAL

Meniul zilei 

Tarif Pranz : 18 euro / pers
Tarif Cina : 17 euro / pers
Este inclus in tarif pentru cei cu Demipensiune, Pensiune completa sau ALL Inclusive
Tariful include :
-Cele trecute in meniu
-Chifle (2 buc/masa/ pers ),   ardei iute, lamaie, sosuri, garnituri, salate  corespunzatoare  preparatului comandat.
-Apa plata sau apa minerala ( 0,5 l / pers) , 50 ml aperitiv / pers, 250 ml vin / pers 
Pentru cei care opteaza pentru Meniul zilei, acestia pot schimba de la masa la masa produsele din meniu ( exemplu :  aperitiv din peste, supa ciorba –non peste , fel de baza –non-peste) sau  alegand preparate din meniul a la carte ( in acest caz tariful va fi calculat conform notei cont –daca contravaloarea preparatelor  comandate va fi mai mare decat cea din meniu, acestia vor achita diferenta, daca va fi mai mica, diferenta va fi compensata cu alte comenzi – doar bar sau bucatarie)
Optiune valabila doar daca anuntati de la masa la masa. In cazul in care nu anuntati vi se va pregati meniu peste. Comanda suplimentara se va taxa a la carte .

 

JOI


Meniul zilei peste                                                Meniul zilei non peste           

PRANZ:


Salata de peste marinat                      sau                  Salata Caesar cu piet de pui
****
Storceag de somn                                sau                  Ciorba taraneasca de vacuta
 ****
Plachie de peste                                   sau                   Piept de pui cu sos de struguri si piure  traditional
  ****
                                                  Clatite cu dulceata


CLACA PESCAREASCA :


Biban pe saslac
Gustare piratereasca ( hamsie+ stavrid ) alaturi de biban copt pe tabla

Cherdele

Scordolea


CINA:


              Antipasto ( Ardei tricolor copt, bare de castraveti si morcov cu sos de iaurt )
****
 Crap pe pat de varza murata             sau       Cotlet de porc la gratar alaturi de chipsuri si carpacio de rosii
****
                            Placinta lipoveneasca ( cu branza sarata) 






VINERI

PRANZ
:


Carpaccio de peste afumat cu cartofi copti              sau                 Salata de vinete cu rosii
****
                                                                               Supa de Burechite         
****                             
Zacusca de somn cu lipie lipoveneasca                   sau                  Medalion de porc alaturi de cartofi

                                                                                                                      in sos pescaresc
****
                                                                                 Creme brulee    

   
FOC DE TABARA:

piroste
hamsie prajita


CINA - PETRECERE PIRATEREASCA:


                                     Mix grill pirateresc : carnaciori, mici  cu cartofi copti si salata 
****
Saramura mix grill peste cu mamaliguta                              sau            Mix grill carne

( somn, crap  )                                                                                  ( cotlet de porc, pulpe de pui )
****
                                                                                 Baclavale



SAMBATA


PRANZ:


Bors de peste facut la ceaun pe pirostrie,                          sau          Supa de gaina su taitei de casa
****
Rulada de peste cu sos pescaresc si orez cu legume          sau           Scalopina limone alaturi de Gnochi de patate  
****
                                                Papanasi cu dulceata si smantana


CINA FESTIVA:


Gustare pescareasca:                                         sau             Salata calda Del Mar 
stiuca umpluta piesa intreaga
batog de somn
pastrama de crap
singer afumat
marinata lipoveneasca
scrumbie marinata
gujoane de salau cu maioneza
chiftelute traditionale din peste
chiftelute cu mac si susan
salata de icre ( crap + stiuca )  pe lamaie
Crostini cu mouse de peste
*****
File de Salau cu sos de creveti                              sau      Muschi de vita argentinian alaturi de Tagliatele coapte,   
                                                                                                   chiftelute de orez si buchet de legume     
****
                Tortul casei alaturi de sampanie servita cu bucatarul sef si seful de sala


DUMINICA

 

PRANZ:


Chiftele marinate de peste alaturi de piure cu sos pesto        sau      Antipasto
****
Ciorba lipoveneasca de crap                                                sau      Supa de pui a la grec
****

Malasolca                                                                          sau      Scalopina Funghi alaturi de legume la gratar
****
                                                                       Strudel cu sos de vanilie
 

CINA:


Crostini cu mouse de peste                      sau        Salata bulgareasca
****
Saramura lipoveneasca                             sau        Muschiulet  de porc la gratar alaturi de buchet de legume
****
                                                                  Salata de fructe

LUNI

 

PRANZ:
                                                                             
Salata de peste marinat                        sau                 Salata Caesar cu piet de pui
****
Storceag de somn                                  sau                 Ciorba taraneasca de vacuta
 ****
Plachie de peste                                      sau                Piept de pui cu sos de struguri si piure  traditional
 ****
                                                  Clatite cu dulceata


CLACA PESCAREASCA:

 

Biban pe saslac
Gustare piratereasca ( hamsie+ stavrid ) alaturi de biban  copt pe tabla
Cherdele

Scordolea


CINA:

 

                Antipasto ( Ardei tricolor copt, bare de castraveti si morcov cu sos de iaurt)
                                                 ****
 Crap pe pat de varza murata         sau        Cotlet de porc la gratar alaturi de chipsuri si carpacio de rosii
****
                                 Placinta lipoveneasca (cu branza sarata) 

MARTI



PRANZ:


Carpaccio de peste afumat cu cartofi copti               sau        Salata de vinete cu rosii
****
                                                                             Supa de Burechite         
****                             
Zacusca de somn cu lipie lipoveneasca                   sau         Medalion de porc alaturi de cartofi in sos pescaresc     
****
                                                                                Creme brule    

   
FOC DE TABARA :


piroste
hamsie prajita


CINA - PETRECERE PIRATEREASCA


                                          Mix grill pirateresc : carnaciori, mici cu cartofi copti si  salata 
****
Mix grill peste cu mamaliguta                          sau                   Mix grill carne

(somn, crap la gratar)                                                            (cotlet de porc, pulpe pui la gratar)
****
                                                              Baclavale


MIERCURI


PRANZ:

Bors de peste facut la ceaun pe pirostrie                 sau    Supa de gaina su taitei de casa
****
Rulada de peste cu sos pescaresc                           sau    Scalopina limone alaturi de Gnochi de patate  
****
                                              Papanasi cu dulceata si smantana


CINA FESTIVA:

 

Gustare pescareasca:                                 sau     Salata calda Del Mar 
stiuca umpluta piesa intreaga
batog de somn
pastrama de crap
singer afumat
marinata lipoveneasca
scrumbie marinata
gujoane de salau cu maioneza
chiftelute traditionale din peste
chiftelute cu mac si susan
salata de icre ( crap + stiuca )  pe lamaie
Crostini cu mouse de peste
*****
File de Salau cu sos de creveti                      sau         Muschi de vita argentinian alaturi de Tagliatele coapte,   
                                                                               chiftelute de orez si buchet de legume
****
                Tortul casei alaturi de sampanie servita cu bucatarul sef si seful de sala.